Már kaphatók a jegyek Balázs Fecó december 6-i koncertjére!

2013. december 6. minden bizonnyal felejthetetlen dátum lesz minden Balázs Fecó-rajongó számára: az énekes különleges, "Lírák" című koncertjével örvendezteti meg közönségét.

A 20 órakor kezdődő koncert egyik legkülönlegesebb vendége Charlie lesz, akiről a Liszt Ferenc-díjas Balázs Fecó a következőket nyilatkozta: "Nagyon szeretem Charlie hangját, és örömmel tölt el, hogy hasonló elképzelése van a zenéről, mint nekem. Kivételesen jó embernek tartom; jó zenész és régi motoros abból a generációból, akinek zenéje karizmatikus egyéni hangjával az életérzését tükrözi." A rajongók bizonyára emlékeznek Balázs Fecó "60…Csak az évek múltak el" koncertjére, melyen Charlie-val közösen adták elő a "Nekünk nyílt a végtelen" című dalt - ezen az eseményen is hasonlóan emlékezetes előadások várhatók.

A december 6-i eseményen további sztárvendégek is fellépnek, azonban részleteket egyelőre még nem árult el a művész.

A különleges koncertnek a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont, jegyek pedig az alábbi linkeken vásárolhatók:

Eventim
E-jegyiroda
Jegyekitt.hu
Jegyed.hu
Jegymester.hu
Ticketpro

Hozzászólások

A december 6-ai koncerttel kapcsolatban lenne egy kérésem, amit közvetlenül szeretnék a koncertszervezővel egyeztetni, kihez fordulhatok?
Személyes ügy és nagyon fontos lenne, csak egy apró kérés.
üdv
Laci

Kedves Fecó!
Ez úton szeretném megköszönni Neked azt a nagyon kedves ajándékot, amit a kedvesemmel küldtél nekem tegnap, amikor a Király u. és Nagymező u. sarkán összefutottatok! Mélyen megtiszteltél a kedvességeddel, a közvetlenségeddel mindkettőnket és egy olyan, nem mindennapi örömet és emléket szereztél nekünk, amit mi ketten Gyuszival időről időre, a velünk rokon lelkű emberektől ilyen formán megkapunk!
Kívánunk neked még sok sikert, jó egészséget és nagyon boldog esztendőt 2014-ben is!
Baráti Szeretettel: Ildikó

Facebook

Balázs Fecó lemezei

Balázs Fecó és a Korál - Legszebb dalaink
Balázs Fecó - Unplugged (In the Globe Royal)
Magna Cum Laude - Gyulai Húszfeldolgozó
Korál - Amikor vége az utolsó dalnak is...