Balázs Fecó: 60 - új CD a Story magazin mellékleteként már kapható!

Balázs Fecó: 60 - új CD 5 dallal a Story magazin mellékleteként!

2011. október 13-19. között a Story magazin mellékleteként, az újsággal összecsomagolva, mindössze 980 Ft-ért vásárolható meg az a speciális, papírtokos CD, mely 5 dal erejéig ad betekintést Balázs Fecó karrierjébe.

1. Egy vadonatúj felvétellel kezdődik a lemez: a "Nekünk nyílt a végtelen" nagyszerű művészek, Fecó kortársai közreműködésével készült: Demjén Ferenc, Horváth Charlie, Somló Tamás és Menyhárt János.
2. Az "Érints meg" című fantasztikus dal, mely mint sok Fecó-szerzemény, minimum 50%-ban a csodálatos (Horváth Attila által írt) dalszövegnek köszönheti sikerét.
3. A mindenki által jól ismert "Évszakok" című alapmű, melyet az idősebb korosztály tévéfilmsorozat zenéjeként is ismerhet.
4. A "Számíts rám!" című dal, melyben elhangzik Fecó legújabb, 60. születésnapja alkalmából megjelenő duettlemezének címe és jelmondata - ami természetesen szintén Horváth Attila tollából számazik: "...Csak az évek múltak el, a többi nem!"
5. A lemezt a "Homok a szélben" című dal koncertfelvétele zárja, mely a nagyszerű énekes, zenész és zeneszerző egyetlen szóló koncertlemezéről, az 1996-ban a Globe Royal Mulatóban felvett nplugged koncert anyagát tartalmazó albumról került erre a kiadványra.

Facebook

Balázs Fecó lemezei

Balázs Fecó és a Korál - Legszebb dalaink
Balázs Fecó - Unplugged (In the Globe Royal)
Magna Cum Laude - Gyulai Húszfeldolgozó
Korál - Amikor vége az utolsó dalnak is...