Balázs Fecó-kiadványok most 990 Ft-ért!

"A csönd évei" és az "Újjászületés" című album Balázs Fecó repertoárjának két meghatározó darabja. A bookline.hu kínálatában most mindkét korongot 37% kedvezménnyel találod meg, használd ki a különleges akciót!

Hozzászólások

oroszgabor képe

Drága Fecó!!! A max szupermarketben találkoztunk a csemegepulton. Remélem emlékszel rám! Nagyon szeretném ha írnál a vendégkönyvembe!!! www.oroszgabi.hu köszönöm szépen!

oroszgabor képe

Nagyon örülök mindennek! Tiszteletem minden a tied!

oroszgabor képe

Nagy storym az hogy a szupermarketben a csemegepulton megismerkedtünk. talán emlékszel rá???
Ez kb a 2000-évek elején volt! Én egy egyszerű zenész/muzsikus vagyok aki nagyon várja, hogy egyszer együtt zenélünk. Köszönöm szépen!! És jól esett minden ahogy odajöttél!!!

oroszgabor képe

kérlek hallgasd meg a zenémet, nekem egy öröm, hogy találkoztunk, és, hogy kiszolgáltalak...
Tisztelettel:www.oroszgabi.hu

oroszgabor képe

Nagyon jó, hogy idő alatt én is zenészkedem bár már csak hobbiként. De nagyon szeretem. Mult a zongora , mult az érzés, de a zeneélés örök... ha szeretnek ha nem... Varga Tibor nagyon jó barátom, Fenyő Miklossal is találkozhattam.. nekem ezek a nagy dolgok.. művészekkel, emberekkel találkozni egy életen át... Minden elismerése!!! Egyszer eljutok én is idáig, és akkor majd találkozunk, és az öröm, éa szeretet beteljesűl... Köszönöm szépen! www.oroszgabi.hu

Kedves Fecó!
Jómagam még gyerek voltam, amikor először a Táncdalfesztiválon láthattalak. Akkor még nem értettem ezt a csodálatos zenei világot. Persze akkor még gyerek fejjel mindig csak előre néztem. Most néhány hete felléptél Balatonudvarin, és kimentünk a családommal meghallgatni. Hát igen, számomra meghatározó élmény volt, melynek hatása alól már tudok kijönni, de ez így van jól. Csodálatos zene, csodálatos dalszövegek, és csodálatos gondolatok. Manapság sokszor nézek vissza én is, sajnos többnyire szomorúan.A koncerten meglett férfi létemre végig sírdogáltam titokban. Igaz, figyelmeztettél rá minket, hogy hozzunk zsebkendőt. Köszönjük a dalokat, az értékrendet, és az érzelmeket!
Üdvözlettel: Zoli

Facebook

Balázs Fecó lemezei

Balázs Fecó és a Korál - Legszebb dalaink
Balázs Fecó - Unplugged (In the Globe Royal)
Magna Cum Laude - Gyulai Húszfeldolgozó
Korál - Amikor vége az utolsó dalnak is...