Vadonatúj album Balázs Fecótól: "60 - Csak az évek múltak el..."

"Örülök, hogy a rockzenén keresztül találtam meg önmagamat, és ahogy az én krónikásom és barátom, Horváth Attila írta: Csak az évek múltak el, a többi nem..." - Balázs Fecó

Balázs Fecó idén volt 60 éves. E jeles alkalomból októberben egy különleges duettalbummal jelentkezik. 7 ÚJ ÉS 6 LEGENDÁS DUETT EGY LEMEZEN!

Fecó 45 éves munkássága alatt a magyar zenei élet legnagyszerűbb előadóival és alkotóival dolgozott együtt. Nincs ez másképp ezen a lemezen sem, ami kiváló művészek közreműködésével készült.

Fecó sokszínűségét és dalai sikerét mi sem támasztja alá jobban, hogy duettpartnerei között számos korosztály képviselteti magát. Olyan nagyszerű előadókkal énekli együtt saját szerzeményeit, mint Oláh Ibolya, László Attila, Varga Miklós, Kovács Kati vagy éppen Keresztes Ildikó.

Az album legizgalmasabb dala a „Nekünk nyílt a végtelen”, amelyet Fecó kortársaival énekel. Bár Demjén Ferenc zenei és énekesi világa áll legközelebb Fecóhoz, ennek ellenére soha nem dolgoztak együtt. Viszont most, Balázs Fecó 60. születésnapja alkalmából leültek, hogy közösen írjanak egy dalt. Menet közben jött az ötlet, hogy Fecó kollégái - akik korban előtte járnak – is csatlakozzanak, és közösen énekeljék el neki ezt a születésnapi köszöntőt.

A dalban közreműködik még Horváth Charlie, Somló Tamás, Menyhárt János, Sipeki Zoltán, Závodi Gábor, Garda Zsuzsa, valamint Pejtsik Péter vezénylésével a Hungarian Studio Orchestra.

Balázs Fecó "60 - Csak az évek múltak el..." című korongját először az október 21-ei "60" címmel megrendezendő koncerten nyílik lehetőség megvásárolni.

Facebook

Balázs Fecó lemezei

Balázs Fecó és a Korál - Legszebb dalaink
Balázs Fecó - Unplugged (In the Globe Royal)
Magna Cum Laude - Gyulai Húszfeldolgozó
Korál - Amikor vége az utolsó dalnak is...