A Blikk.hu is ír Balázs Fecó ma esti koncertjéről

Az elmúlt 60 évet, és a pályán töltött 45 évét ünnepli Balázs Fecó pénteken este a Budapest Papp László Sportarénában adandó koncertjén.

Ott lesz mindenki, aki számít, aki szereti és szerette egykori zenésztársai közül a Neotontól egészen a Korálig, s az új tehetségek, mint az erdélyi László Attila.

"Megtiszteltetés számomra, hogy egy világhírű operaénekes, Tokodi Ilona, akinek az ideje nagyon be van osztva, elfogadta a meghívásomat. Őrületes buli lesz, már nagyon várom!" – mondta lelkesen az énekes, aki semmit nem bízott a véletlenre, megadja a módját az ünneplésnek: a rockegyüttes mellett egy 60 tagú szimfonikus zenekar kíséri majd, emellett pedig egy 20 tagú vegyes kórus is énekelni fog a színpadon.

Balázs Fecó mindent megtett azért, hogy a legjobb formáját hozza, év eleje óta nyolc kilótól szabadult meg, így még fittebb és könnyedebb. A rajongók és barátok mellett pedig ott lesz természetesen az énekes családja is, akik a színpad mellől szurkolnak majd a családfőnek. "Elképesztő este lesz, szinte minden jegy elkelt a bulira, ami óriási megtiszteltetés, köszönöm a közönségnek!"

Forrás: Blikk.hu

Hozzászólások

Szia Drága Fecó! Én vagyok az a srác,aki a Blikk-ben emlékeztetett rá,hogy egy osztálytársammal, felszöktem hozzád,Debrecenből Budapestre,82'-ben,13 évesen. Idén karácsonykor jelennek meg először a verseim,a Verselő Antológia 2011. c. kötetben. Néhányat itt is elolvashatsz,ha méltónak találsz rá. Öleléssel és sok-sok szeretettel: A. Kovács Attila Zoltán költő és örök rajongód!

Ott voltam a koncerten. Számomra felejthetetlen élmény volt. Fergeteges és egyben megható. Végig érezni lehetett, hogy Fecó szívét-lelkét beleadta az estébe. A vendégei is fantasztikusak voltak szerintem.
Remélem, a koncert meg fog jelenni DVD-n, ha igen, akkor nagyon várom. Nagyon örülnék, ha választ kapnék arra, hogy mikor fog megjelenni a koncertről DVD?!
Fecónak további sok sikert és jó egészséget kívánok!

Üdv.
Ludas

Szia Fecó !

Ezúton köszönöm az elmúlt 30 évben, dalaid által nyújtott segítséged ! Mivel elég szűkösen éltünk akkor az egyetlen szórakozásunk az volt, hogy lemezeket hallgattunk otthon. Az sem volt sok... de a Korál minden nap forgott ! Így viszonylag jókedvvel vészeltük át a 80-as éveket.
Ennek emlékére 21-én elvittem édsanyámat és a húgomat a 60.-ra, szép volt és jól esett visszaemlékezni !

remélem, hogy legalább 40 évig írod még dalaidat ! Jó egészséget !

Rico

etka képe

Kedves Fecó!
Szerencsésnek mondhatom magam mivel ott lehettem a szülinapi koncerteden. Felejthetetlen emléket szereztél nekünk. A szimfonikus zenekarral ötvözve fantasztikusan szóltak a dalaid. A meghívott vendégek emelték az est színvonalát. Köszönet a fiatalabb zenészek Kiss Zoli ,Krecsmarik Gábor , Tolmacsov Gyuri és a többiek szerepléséért.
További sok sikert kívánok Neked és remélem egyszer lesz lehetőségem arra,hogy a jegyünket dedikálod nekünk.
Tisztelettel
Edit

Én is hozzászóltam, de látom törölve lett, úgy tűnik csak a pozitív kritikát tartják meg ! Sajnálom, mert örültem volna, ha választ kaptam volna a levelemre
Szilágyi Erzsébet

Sajnos nem tudtam ott lenni a koncerten, ezért különösen boldog lennék, ha DVD-n meg tudnám vásárolni a felvételt.

A legjobbakat kívánom Fecónak, zenésztársainak és minden egyes rajongónak!

Üdvözlettel: Péter

matekriszti75 képe

Én is jó magam nagyon szeretem a link verseket de különösen a szép és jó magam verseket

matekriszti75 képe

Kedves Rico! Én is nagyon nagyon szeretem Balázs Fecó dalait mert nekem is jó kedvet csinál mikor rossz a kedvem én olyankor szoktam emlékezni az anyukámra aki 2.éve meghalt a nyáron hogyha érdeklek keres ezen oldalon az iwiw en és a facebook on.
Nagyon sok szeretettel.
Máté Kriszti

Facebook

Balázs Fecó lemezei

Balázs Fecó és a Korál - Legszebb dalaink
Balázs Fecó - Unplugged (In the Globe Royal)
Magna Cum Laude - Gyulai Húszfeldolgozó
Korál - Amikor vége az utolsó dalnak is...